lördag 5 mars 2016

Grattis Alfred, 5 år!

Jag är inte flitig i pysselrummet nuförtiden. Jag saknar inspiration och lägger min tid på en väldig massa annat just nu. Men när Alfred fyllde 5 var jag ju bara "tvungen" att göra åtminstone ett grattiskort, eller hur?! En tag i mega-format fick det bli också.

Här är kortet. Det är helt och hållet skapat av spillbitar, något jag gillar att använda. Det är så kul att göra något nytt av "gammalt skräp"!

Stämpeln kommer från Phunnyface, är stämplad på akvarellpapper och färglagd med tombowspennor.

 5 år. Och en femma som dekoration, givetvis!

 Kortet fick en tämligen enkel insida.

 Baksidan med min personliga stämpel (från ROX) och med en bit av motivet inmaskat i mitten.

Den jättestora tagen blev till en "adresslapp" på själva presenten, en resväska att använda vid kommande utlandsresor till exempel.

Grattis Alfred!

7 kommentarer:

 1. Kul att du är "tillbaka" med ett fint 5 års kort. Visst är det så att finns ingen inspiration blir det inget pysslande. Man måste ta ett uppehåll för att komma tillbaka igen.
  Trevlig helg
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
 2. Selv om du mangler inspirasjon lager du flotte kort! ♥

  SvaraRadera
 3. Så käckt kort, härligt blåa nyanser. Jag får en hel del beställningar men hinner inte lägga in alla på bloggen arbetar heltid så tiden är knapp.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Jeg vet hvordan det er å mangle inspirasjon. Det hjelper med en liten pause ;) Kjempe fint bursdagskort og bagasje tag til Alfred :)

  SvaraRadera
 5. Alltid skoj att titta in här .
  Kortet är ju bara så häftigt ju. Så coolt med klara häftiga färger
  och super med sugrören på,presenten va toppen ju ,
  hoppas han kommer använda väskan i framtiden
  Bra med att titta runt och få ideer
  barnbarnet fyller fem i vår.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Äkta Love Stell Caster Dr.Obodo. Spells för att locka kärlek, Sluta skilsmässa, Äktenskapsstavar, Ta bort förlorad kärlek, Pengar och rikedomar, Skyddsspel, Friskhet stavning .. Kontaktinfo
  (E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber och whatsapp +2348155425481)

  SvaraRadera
 7. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
  Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt inom 2 dagar all min kärleksförhållandekris var över.

  (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

  SvaraRadera