tisdag 4 augusti 2015

Mina första skor

Det är inte helt enkelt att hitta på nya varianter på grattis"korten" år efter år. När det dessutom handlar om tvillingar, som ska ha gemensamt firande... så blir det ännu mer en utmaning. Men utmaningar antas mer än gärna och efter lite funderande bestämde jag mej i år för att prova mej på att göra skor för första gången. Ja, babyskor har jag förstås gjort, men inte såna här "damskor".

Jag googlade och hittade en hel del olika mallar och beskrivningar, fastnade för denna och här är alltså resultatet. Rätt nöjd, faktiskt.

 Bak på klacken har mottagarna fått sina namn.

Och inuti stämplade jag en vacker text, INNAN jag limmade fast detsamma i skon.

Den perfekta stämpeln för ett litet kort är de små skorna från Phunnyface, som jag här använt på insidan av småkorten som hör till skorna. 7½ x 7½ cm är storleken på dessa.

Inpackade i cellofan och med korten knutna med samma band som jag dekorerat skorna med, så blev det så här fina "kort" till tvillingarnas födelsedag!

6 kommentarer:

 1. Jösses! Jösses igen! Finns det inga gränser för vad du kan åstadkomma?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det finns det alldeles säkert. Kul att du gillar dojjorna! *ler*

   Radera
 2. Ingen fare, med din fantasi, finner du nok alltid på nye idèer Cornelia ;-) Kjempekule sko, tenker jentene ble både imponert og glade :-)

  SvaraRadera
 3. Hej Cornelia!
  Men hur läckra var inte de här skorna då.......Supersnygga!! De ser jättesvåra ut att göra. Vackra papper, texter och dekorationer:)) Rosetterna på skorna tokgillade:)) Korten blev också toppenfina:))
  Du är fantastiskt duktig min vän:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 4. Så läckra, fina skor. Trevligt att ge bort.
  Kram Ulla

  SvaraRadera