söndag 27 april 2014

ATC

ATC - Artist Trading Card - är något jag aldrig tidigare provat på. Men den här månaden bestämdes det att vi skulle byta just ATC med varandra i designteamet hos ScrappaLoss. Temat skulle vara påsk.

Och så här blev mina små kort. Jo, för små är de, i "samlarbildsstorlek", 6,4 x 9,8 cm bara.

Jag har stämplat och clearembossat "rutmönstret" i bakgrunden, droppat på lite akrylfärg och dragit ut med ett plastkort. Sen är det en biljettstämpel från ROX och en höna och en tupp utstansat med QK-dies.

Till baksidorna hittade jag de här gratisetiketterna som jag skrev ut från nätet.

4 kommentarer:

 1. Va söta dina små påskkort blev, kul och prova på något nytt.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din lilla hälsning inne hos mig =) har inte kunnat svara förrän nu då vi igår kväll kom hem efter två veckors utlandsvård för min dotter. Hon har tränat hårt och slitit i Spanien medan jag mest legat vid poolen, rättvist va,fniss!!
  Var ju så kul att få komma hem till ett Sverige som har strålande sol, tänk vad härligt om detta väder kan bestå ända tills åtminstone september =)

  Vilka snygga ATC-kort du gjort, älskar hur du fått till bakgrunden, såååå häftigt och läckert!! Har aldrig heller gjort sådana kort men det ser kul ut och kul att kunna byta sinsemellan. Hönan och tuppen var jättehäftiga =)

  Hoppas allt är bra med er!! Här lunkar livet sin gilla gång annars, sonen har äntligen fått ett boende så i november flyttar han till en gruppbostad vilken känns så skönt, men också jätteledsamt såklart men tror och vet att detta är det rätta så vi kommer nog alla finna oss tillrätta i den situationen så småningom.

  Ha en fin solig söndag!!

  Kramis Iffa

  SvaraRadera
 3. Kjempefine ATC! Så kul den høna var. :-)

  SvaraRadera
 4. Måste säga det, du har en stil jag verkligen gillar. Har tänkt på det flera ggr förr men har nog aldrig sagt det. :) Jätte fina ATC kort.. älskar hönan *ler*

  SvaraRadera