söndag 17 november 2013

Judokillen Malte

Till en kille som sysslar med judo har jag gjort de här kortet. Stämpelmotivet är från Phunnyface och föreställer egentligen en karatekille, men jag kollade med killens mamma och hon tyckte att motivet var ok, om dräkten var helvit. Så vit fick den bli. Och snart kommer Malte att ha orange bälte också, så kortet fick lite orange detaljer.

Malte fyller 8, vilket syns tydligt.

På baksidan finns min personliga stämpel med en bit av motivet inmaskat, just precis som vanligt.

6 kommentarer:

 1. Hej Cornelia!
  Mycket läckert kort du gjort, me like:)) Jag tränade både judo och jiu-jutsi i många år i min ungdom. Tävlade i judo och har några fina andraplaceringar:) Det var en jättebra idrott:)) Läcker stämpel och flaggorna har du fått så himla snyggt:))
  Killen kommer garanterat bli jätteglad:)) Du är sååå duktig:))
  (själv kom jag upp i blått band)
  I eftermiddag kommer min scrapkompis till mig, så vi ska pyssla lite och fika lite nybakat. I morse gjorde jag en silvia kaka och "negerollar" gott!!!

  Ha nu en fin Söndag
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 2. Vilket häftigt kort! Starka färger, det är modigt tycker jag. Jag är nog mer mesig i mina färgval. Jag gillar också att du sytt kanterna, har inte vågat mig på det än (är väl en tidsfråga dock). Använder du din vanliga symaskin och vanlig nål? (Känns så konstigt att sy i papper...)

  Trämotivet i bakgrunden, är det ett mönsterpapper? Assnyggt! Var har du hittat det i så fall? Eller är det embossat? Ser inte...

  Hur som helst, grymt snyggt kort! Grabben kommer bli nöjd.
  /Carola

  SvaraRadera
 3. Perfekt motiv på väldigt snyggt kort i snygga färgkombinationer!

  SvaraRadera
 4. Tufft kort till en kille på 8 år kanon härliga färger.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Tøft! Du er så utrolig flink til å lage personlige kort! Det liker jeg godt :)
  klem Unni

  SvaraRadera