onsdag 23 januari 2013

Ännu ett tjej-kort

Så var det dags för ett kort till en liten tjej igen. Denna Katarina bor i Bosnien, så därför finns ingen text någonstans, utöver namnet.

Det jättesöta motivet heter Bamsekram och kommer från Phunnyface.

 Här på insidan finns gott om plats för givarna att skriva sin hälsning.

 Och så baksidan då, precis som vanligt.

Jag var lite rädd att ett rött kort skulle kännas juligt, men det tycker jag inte att det blev, faktiskt. Alla papper ur mina spillpapperslådor. Men kan ju inte påstå att lagren minskade märkbart på grund av det här kortet... *S*

5 kommentarer:

 1. Åh så supersnyggt kort! Älskar din röda starka färg, din vackra färgläggning och underbara design på kortet! kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Så härligt kort! Gillar den röda färgen och så snyggt att se det på annat än julkort :) Och stämpeln gillar jag givetvis massor ;)

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 3. Så härligt kort! Gillar den röda färgen och så snyggt att se det på annat än julkort :) Och stämpeln gillar jag givetvis massor ;)

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 4. Man blir så nöjd när man använder ur den megahögen =)....men gör man det ofta kanske kanske man ser en liiiiiiite förändring där =)
  Jag tycker inte heller att detta röda kort blev juligt, jättefint och härligt flickkort....och namnet är ju fint, min syster heter så!
  Snygga insidor du gör.
  Hoppas allt är väl med dig!!
  kramiz

  SvaraRadera
 5. snyggt spillis, älskar de olika röda mönstren ihop.

  SvaraRadera