måndag 10 oktober 2011

Dopinbjudningar

När man ska göra många likadana kort...... får de inte vara alltför avancerade i utformandet. Här är ett gäng dopinbjudningar som jag gjort på beställning. Önskemålen var "lila men inte pastell" och att bäbisen skulle vara "lite brun". Det lila pappret kommer från KaiserCraft och har en helt underbar färg och är dubbelsidigt, randigt på baksidan (det jag använt bakom bäbisen). Att färglägga brun hud var inte det enklaste men jag har gjort mitt bästa.Texten här är embossad i vitt. Nallecharmsen är så söta, tycker jag. Den och det lilla vita hjärtat under (syns på bilden ovan) är båda från ROX Stamps.På inisdan har jag limmat själva inbjudningstexten, som är utskriven på datorn, förstås. Stämplade en liten napp i hörnet som dekoration.Och så baksidorna...
Alla stämpelmotiv är från Phunnyface, såklart! Den här beställningen kändes väldigt speciell eftersom det är Anitas systerson som ska döpas och Anita, ja det är ju hon som tecknar alla Phunnyface-motiven. En ära, men också en utmaning att få göra dessa kort! Tack för förtroendet!

5 kommentarer:

 1. Sååå himla fina inbjudningskort! De fina korten måste de ha blivit väldans nöjda med! :)
  Förstår att det kändes speciellt för dig att få det förtroendet och det klarade du med glans!:))
  Kramis

  SvaraRadera
 2. suuuper fina kort blev det.. och så skönt dom kom fram tillslut :D

  SvaraRadera
 3. men ååå va fina de blev, supersöta och sådär passande till dop. Å va de måste vara nöjda!

  SvaraRadera
 4. Hejsan Cornelia!

  Jag är bara såååå nöjd med korten! Och mottagarna reagerade precis så som jag ville...total glädje!! Tack så mycket för det!

  Jaana O-T

  SvaraRadera