onsdag 15 december 2010

En LO och ett flaskkort

En LO med höstpapper mitt i vintern? Ja, såklart, de passade ju så bra till de här fotona. Längst ner är det en remsa av ett julpapper också, fast baksidan på det...

Den här LO-n handlar om Emil, som är klok och intelligent, så ugglepappret i högra hörnet kändes helt självklart!


Jag har nyligen bestämt mej för att det är helt okej med datautskriven text på mina LO-er. Fram till nu har jag tyckt att handskrivet är det enda "godkända", men jag har ändrat mej.

Här har jag skrivit ut direkt på det mönstrade pappret. Jag gör som så, att jag först skriver ut texten på ett vanligt papper och sen monterar jag det mönstrade på det, så får jag texten exakt där jag vill ha den.
Den här bilden vill INTE vända sej, så vill du läsa får du vara så snäll och vrida lite på huvudet *ler*


En detalj med ett par bruna löv och en liten penna från Det Stora Möbelvaruhuset. Texten på pennan har jag dock vänt ner mot pappret. Tycker att den passar in i temat med "klok pojke som löser frågesport".


En remsa av ett papper med text om flyttfåglar ville jag också ha med och så här blev det.Till sist: Ett snabbt och inte så "märkvärdigt" flaskkort till min chef från oss alla i arbetslaget.
Och nej, han fick en flaska med annan dryck än alkoholfri glögg... men det var den flaska jag hade närmast till hands när jag skulle fotografera *S*

Är du nyfiken på materialet? Titta in hos Scrap-Perra, så kan du läsa mer om det!

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt fin och genomtänkt LO :) Jag gillar den verkligen!

    SvaraRadera
  2. Super LO älskar alla finurliga detaljer. Kanon!!!

    SvaraRadera