torsdag 21 oktober 2010

Ljusförpackning

Häromdagen visade jag ju tändsticksaskar här i bloggen. Sen funderade jag på en kul förpackning till några värmeljus... tyckte att en vanlig cellofanpåse med "topp" kändes lite trist och gammalt. Så stod jag i duschen och funderade (ja, jag vet... lite scrap-skadad är jag), kom på att ljusförpackningen såklart skulle vara rund, som ett rör, och så landade ögonen på en tom toarulle som stod där och skräpade i fönstret... "Tänk om jag har sån tur att värmeljusen passar i en toarulle?!"Och det hade jag!

Min DT-kollega Carina hos PhunnyFace har visat en jättefin sån här presentförpackning i sin blogg och jag gjorde en liknande till mina ljus...


... som passade såhär perfekt inuti rullen! Man får dra upp dem i veken, så tajt är passformen!


Till sist slog jag in alltihop i lite cellofan, knöt om med ett fint rutigt band och gjorde en liten jultag med samma motiv, Den är du värd, som på tändsticksasken. Sedär - en liten julpresent!

6 kommentarer:

 1. Så himla fiffigt, Cornelia! Och tänk att komma på det i duschen. :D
  Kram

  SvaraRadera
 2. Herregud, så fiffigt. Du är ju så himla duktig. kram....tyrasmatte.

  SvaraRadera
 3. Så fint,vad du är duktig:)

  Monica

  SvaraRadera
 4. Det var en himla bra idé! Snyggt blev det också :D

  SvaraRadera
 5. Vad smart! Och jag som är så dålig på att slänga tomma toalettrullar, tänker att de säkert är bra att pyssla med... Så en sådan här fin inslagning måste jag fixa till några av mina målade värmeljus!

  SvaraRadera
 6. Men guu, så fiffigt! *tummen upp*

  SvaraRadera