fredag 1 januari 2010

NU ska ni få veta!!!!

Som det har bubblat inom mej... av glädje och av att INTE få berätta... *S* Men nu är det officiellt, jag är den nya inspiratören hos PAPPER & SÅNT!!! Från och med idag är jag "ordinarie" i gänget hos Viktoria och det känns fantastiskt roligt!
Det här blir ett litet kort och snabbt inlägg, jag sitter inte vid min hemmadator och kan inte ens lägga med en bild här, men det kommer. Ville bara berätta!!!!

7 kommentarer:

 1. Stort Grattis gamle vän!
  Inget förvånar mig då det gäller dina framgångar!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!!Rätt kvinna på rätt plats!! Så ska det vara!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh grattis tjejen! Inte konstigt att du blev det, de kunde inte valt en bättre designer!!

  God fortsättning på dig och hoppas allt är bra med dig!
  Kraaaam// Angelica

  SvaraRadera
 4. wow....grattis grattis så toppen roligt!!! Grattis. Klart som rackarns att du ska ha uppdrag där. Det bara sprutar snyggalster från dig ju!! :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt för dig! Ska bli jättekul och följa dig där och se vad du hittar på!

  SvaraRadera
 6. Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

  GRATTIS till DT - kanonroligt

  Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

  Välkommen in
  Lisbet
  Articsisters

  SvaraRadera