måndag 21 september 2009

Förkylningstider...

Det är förkylningstider. Åtminstone har jag varit hängig ett tag nu och skulle behövt ett sånt här "muntra-upp-mej-lite"-kort!

Jag har använt cardstock från Core'dinations och mönstrat papper från Ki Memories Bloom Grasshopper. På insidan heter pappret Mira Golden Poppy och kommer från K&Co. Det är så jättefint i verkligheten och blev genast en stor favorit hos mej!


Ordet "VÄN" är utstansat med tången i stilen Snowdays. Bradsen kommer från Heidi Swapp.Stämplat har jag som vanligt gjort på akvarellpapper och färglagt med tombows.


På insidan ser man att det här är ett mappkort och i den lilla fickan har jag stoppat en liten påse Fishermans Friends halstabletter och två pappersnäsdukar - riktiga "bra-att-ha"-grejor om man är förkyld!De små svarta plupparna är små, små bitar av självhäftande kardborreband, som gör att kortet håller ihop när man stänger igen det.Det sitter också en tag där i fickan...

... och när man vänder på den får man det här lilla meddelandet, som jag skrivit för hand. Vem skulle inte skynda sej att bli frisk om man till exempel blev lovad ett biobesök, jag bara undrar?!

5 kommentarer:

 1. Jättesnyggt kort! Smart idé.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hur du nu än gör... så hinner du alltid scrappa ett och annat kort och fiiint blir det!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort du gjort! Den idén lägger jag på minnet inför framtida kortpysslande. Den som får det fina kort blir frisk på ett litet kick :)

  SvaraRadera
 4. he he....det var en jättesöt ide medett bli bättrekort att stoppa saker i.....det va gulligt!! :)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt mappkort och vilken smart idé att lägga en liten krya på dig present i.
  Ha det bra!
  Kram Sofie

  SvaraRadera