måndag 20 juli 2009

Här är de!

Jag har ju lovat er två LO-er, som ni bara fått tjuvtitta på. Här är den första. I nedre högra hörnet sitter fjärilen, som fanns på tjuvtitten. Den är av metall och fyndad på Panduro, för halva priset. Övrigt material är från House of Inspiration.

Bilden tycker jag så mycket om. Känslan av lugn och tillit finns där, mellan morbror Olle och lille Johan.

Även den här bilden föreställer Johan, den här gången tillsammans med sina föräldrar, ätande smörrebröd i Helsingör, Danmark.

Metalldekorationerna är ur mina egna gömmor, men i övrigt är även det här pappret mm från House of Inspiration.

Jag har embossat delar av texten i nedre högra hörnet med clear pulver, men det syns inte så väl på bilden. Pappret under bilden är fram- och baksida av samma. Gillar båda sidorna!


Och så en tredje LO med Johan, som fyller 5 år idag och fick ett gäng LO-er att fylla på sitt album med. Den här har en sån söt historia, som finns nedtecknad på den tag som sticker upp i övre kanten. Så här lyder texten:

Johan "kör buss" med Emil. Han har knutit fast badtermometern i snodden i badbyxorna, så den hänger och slänger där bak när han brummar omkring i Mellansjön.Plötsligt stannar han "bussen", tar upp termometern och kollar den noga. Sedan säger han med viktigt tonfall:- Hmm... hur långt har vi kört? Femton meter!

Jag är nöjd med de enkla dekorationerna. Bussen har jag klippt och klistrat själv. Och så är badtermometern med, den har ju en central roll i historien, liksom "15 meter", som här fick bli centimeter istället, för att få plats ;-)

Och igen... det snygga rutiga pappret kommer från House of Inspiration.

3 kommentarer:

 1. he he...jädrar va du ha legat i minsann. Radar upp tre los på en gång!! Supersnygg buss du fått till å en söt historia också!! :)

  Det är månlandning hela kvällen på tv så sambon är fast och jag har hela kvällen för mig själv att påta på i pysselrummet. Härliga tider!! :)

  SvaraRadera
 2. Du är allt en fena på att hitta på roliga saker du...och femåringen blev säkert jätteglad!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina LO:s... blir sugen att skapa LO:s själv... har varit mycket kort det sista... men får nog dyka ner i fotohögen :-)
  Tack för inspirationen

  SvaraRadera