onsdag 9 april 2014

Dubbel-LO till Alfred

Jag gillar verkligen dubbla layouter. Det är så fint i albumen när ett helt uppslag hänger ihop och handlar om samma sak. Men att tycka det och sen verkligen göra dubbla LO-er... tja, det är inte riktigt samma sak, men här har jag i alla fall gjort en härligt solgul LO till Alfred, med bilder från semesterresan till Turkiet förra året.

Fotona är i vanlig "standardstorlek" och jag tycker ofta att det är svårt att scrappa bilder i just den storleken. Här har jag bara limmat fast dem "rätt upp och ner" och låtit en av dem vara i stående format här längst till vänster. På så sätt hamnar den lite i blickpunkten, tycker jag.

Små bildtexter utskrivna med datorns hjälp, har jag limmat direkt på bilderna.

Rubriken är placerad på egenhändigt gjorda vimplar och bokstäverna är utstansade med QK Blossom Grand.

 På högersidan fortsätter rubriken och här finns även journalingen.

En bild säger mer än tusen ord, heter det ju, men själv tycker jag att det är viktigt att berätta historien kring bilderna också och gillar om det finns med ord på en LO också. Det behöver inte vara "tusen ord" men gärna lite fler än bara rubriken.

Mitt på högersidan har jag placerat en blomsteruppsättning med rosor och en större blomma från I am roses. Jag har fyllt ut med gröna blad i olika nyanser, utstansade små kvistar i gult och blekgula halvpärlor.

LO-n är gjort till en artikel till forsiden hos scrapping.no.

2 kommentarer:

  1. Mycket snyggt! Härliga klara glada färger som passar utmärkt till fotona. Själv har jag inte än i dag en enda gång provat på göra dubbellayout. Känns svårt... eller?!? Hur som helst, du har verkligen lyckats!!

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. Härliga glada färger, gillar vimplarna med lands namnet och årtalet på.
    Kram Ulla

    SvaraRadera