måndag 5 augusti 2013

Pyramidkort till Bibbi

Förra veckan fyllde min bloggvän Bibbi 70 år. Jag totade ihop detta pyramidkort till henne i sista stund, packade det i en kartong och höll tummarna för att posten skulle sköta sej den här gången.

Bibbi är en riktig trädgårdsmänniska så jag dekorerade med ett par trädgårdsredskap på utsidan. Hon är också fenomenalt duktig att sy och skapa de mest kreativa lapptäckes-saker, så pappret med saxarna på kändes helt rätt här.

En pyramid har ju fyra sidor så här syns kortet ur en lite annan vinkel. Jag har stämplat med en swirlstämpel i kanten på det gröna pappret.

 På baksidan får en vacker klocka symbolisera tiden som går. Texten här, samt namnet, är utstansat med QK Maddie Anne i brun cardstock (fast den ser svart ut på bilden).

Att hon gillar blommor är väl rätt tydligt?!

Här har jag också använt "remsan" som finns på många mönsterpapper, där tillverkare, papprets namn osv finns. Här passade texten så fantastiskt bra till temat, eller hur?! *S*


 Syr man mycket så behöver man en bra sax...

... och några piller mot sina onda fötter tror jag också att Bibbi uppskattar! Hon är dessutom en duktig fotograf, så jag hängde på en kamera här också.

Småprylarna kommer alla från ROX Stamps.

Som jag skrev i början, detta är en bloggvän (som jag känt i många år nu) och ska man blogga måste man ha en dator... så jag placerade en liten laptop bland blommorna här på "locket".

Här syns den lite bättre.

 När man drar ut pinnen och lyfter av "locket" fäller kortet ut sig såhär.

 Här har jag valt och stämplat några fina texter med brun dyna.

Och på kortets undersida finner man min personliga stämpel.

Samtliga charms och stämplar finns hos ROX Stamps.


3 kommentarer:

 1. Å herlighet, så fantastisk flott! WOW! Jeg er mektig imponert, så forseggjort og gjennomført! Nydelige farger, nydelig pyntet med alle de personlige detaljene. Her var det virkelig høy WOOOOOW-faktor!!
  klem Unni

  SvaraRadera
 2. herreguuu va kreativt och läckert!

  SvaraRadera
 3. Ännu ett helt fantastiskt pyramid kort så glad din vän måste ha blivit för din omtanke när hon fick detta personliga kort
  Ha det så gott
  Kramar Mona

  SvaraRadera