måndag 11 mars 2013

Skoterkul

Jag fortsätter att visa er mina senaste LO-er nu när Alfred har haft sin födelsedag. De här bilderna är ganska så nya, från förra månaden. Då tillbringade vi en helg tillsammans i vårt fritidshus i Mellansjö. Det blev en hel del foton tagna och jag gillar att använda många bilder på samma LO. Det blir som en liten historia med bara bilderna. Och har man sen lite text till så blir det ett riktigt härligt minne att bevara för framtiden.

Att arrangera bilderna såhär är ganska fiffigt när man har många. Texten har jag sedan skrivit ut på lagom stora bitar av mönstrat papper och monterat mellan bilderna. Färgerna är förstås valda utifrån fotona, den gröna överallen och den blå mössan fick ge nyanserna till hela LO-n.

Rubriken är utstansad med två olika QK-alfabeten.

 Den här nöjda killen har inte tidigare gillat att åka snöskoter, men nu kommer han på hur kul det är!

Men att hänga med på allting som händer hela tiden tar på krafterna. Tur att det finns en skön soffa att vila sej på emellanåt! *S*

5 kommentarer:

 1. Herlig LO! Likte virkelig oppsettet ditt, og QK alfabetene du har brukt.
  Ja, det er ikke bare, bare å skulle være med på alt når man er en liten pjokk. :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig lo!
  Supergillar att du får in så många foton och sen gillar jag ju alltid dina snygga typsnitt på bokstäverna.

  Kram.

  SvaraRadera
 3. WOW, denna gillade jag hur mycket som helst = stilren och så jäklars snygg =)
  Jag gillar oxå att ha många kort på när jag gör LO:s och skriva som en berättelse precis som du gjort här. Du ger mig verkligen inspiration att ta tag i mina kort som ligger och väntar =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Jag är själv väldigt förtjust i den här stilen... colorblocking inbillar jag mej att jag hört att den heter... inte så mycket krims-krams utan bilderna i fokus och så precis som du säger, en del text också. Då blir det vad jag vill ha - en liten dokumentation av barnens liv. Något att ta fram och läsa, titta och minnas med hjälp av, senare i livet.
  Kram på dej! Och tusen tack för alla dina gulliga kommentarer!

  SvaraRadera
 5. Oj så många fina Lo du har gjort har inte hunnit vara inne och tittat på ett tag. Tufft med måttbandet och så härlig åktur visst man blir trött att vara ute i friska luften även då man är äldre då behöver man också ta igen sig men de små liven böehöver det nog mer.
  Kram Ulla

  SvaraRadera