söndag 9 december 2012

Fyra lika...

 ... eller åtminstone ganska lika kort i storleken ca 8x11 cm. De ska hängas runt burkar av något slag, så därför gjorde jag hål i övre hörnet, så man kan trä ett snöre igenom där.

De härliga metalldekorationerna kommer från ROX Stamps....

... liksom den söta textstämpeln med domherren på insidan.

10 kommentarer:

  1. Men du, den där lilla domherren var ju såååå söt! Jag tycker alla dessa kort/tags är stilrena och snygga. Att göra som ett paket är snyggt tycker jag! Att rama in som du gjort på insidan på de nedersta blir snyggt och är ju så enkelt egentligen....frågan är varför jag sällan gör det....tror jag helt enkelt inte kommer ihåg allt som går att göra,hihi.
    Hoppas du hade en fin dag på jobbet igår och att ni kanske julbakade med ungdomarna. Själv kunde sonen både julbaka och åka skridskor på kortis denna helgen men om jag känner honom rätt har han inte varit med på något av det, inte riktigt hans grej det där =)
    Ha en fin 2:a advent!
    Kram från mig

    SvaraRadera
  2. Men såna fina kort

    Trevlig 2 a advent


    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  3. Så söta dina små kort är.
    Må så gott!

    SvaraRadera
  4. Jätte fina kort himla söt insida det är kanske en stämpel som man får köpa till nästa jul.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  5. Enkla och snygga!
    Insidan så dekorativ med enkla medel.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Sagolikt vackra kort, härligt med den stilrena touchen, sött med satinbanden och vackert med metallcharmsen och texten! Det är en konst att få det enkla så snyggt som du lyckats med!

    Varmt tack för ditt välkomnande! ;) Jaså, Sundsvallstrakterna? Till Sundsvall åker vi jämtar ofta eftersom vi hittar närmaste IKEA (och Biltema) där och avståndet är precis sådär lagom långt =)

    Ha det gott, vi hörs och ses i bloggen!

    SvaraRadera
  7. mye fint som har kommet her siden sist jeg var på besøk! du er veldig snille som lager gaver til dine kolleger! de setter nok veldig stor pris på det!
    nydelige kort og gaveposer du har laget, og presanger til Tea og Calle, var utrolige fine, flott med et sånn gavekort :)
    ønsker den en fin dag og god jul til deg og dine :)
    klem Graciela

    SvaraRadera
  8. kjempefine kort, og nydelig metallpynt :-)

    SvaraRadera